Gosse Vale
Allround Pianist

Producer / Audio gezocht?

Zoekt u audio voor onder uw video (commercial, bedrijfsffilm etc.) of voor een artiest/zanger(es)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Gosse (1989) begon met produceren toen hij 13 jaar oud was. Zijn eerste studioprogramma was destijds Magic Music Maker. Na Reason en Cubase te hebben versleten produceert Gosse de afgelopen jaren vooral met Logic Pro. Hij beschikt over een professionele thuisstudio en heeft diverse audio opdrachten uitgevoerd voor verschillende video producties en artiesten.

Gosse is zich bewust van het feit dat wat iemand hoort synchroon moet lopen met hetgeen er visueel wordt uitgebeeld. Net zoals dit principe van kracht is in non- verbale communicatie tussen mensen. Gosse pikt snel de sfeer op van wat er visueel wordt uitgebeeld en wat daarbij hoort op muziekgebied.

Bij audio voor artiesten en zangers zoekt Gosse altijd naar authenticiteit. Wie is de persoon of band, wat voelt hij of zij en wat wilt men uitdragen.

Gosse zijn muziek is vooral te typeren als positief, vrolijk, emotioneel, oprecht, funky, groovy, vanuit het hart en een beetje stoer. Artiesten waardoor hij geïnspireerd is zijn o.a. Stevie Wonder en Michael Jackson.  Soul, Funk, R&B, Pop en Hip-Hop zijn de stijlen die zijn voorkeur hebben.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of portfolio materiaal.


  Gosse heeft audio opdrachten uitgevoerd voor o.a.: 

Schiphol-2_1
M--HLj6J
cirkelstudio
gerardshaffie


E-mailen
Bellen
Info