Gosse Vale
Allround Pianist

Pianist gezocht / boeken?

Zoekt u een professionele pianist? Dan bent u bij ons aan het goede adres! 

Gosse (1989) verzorgt al circa 15 jaar, in binnen- en buitenland, bij diverse gelegenheden- waaronder jubilea, bruiloften, cafe's en restaurants- de pianomuziek. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Gosse wordt ook wel 'Pianoman' genoemd en daarnaast staat hij bekend als 'Mr. Pianissimo' en 'Piano Reeves'.   

Optredens zijn te boeken voor iedere gelegenheid: verjaardag, ceremonie, personeelsfeest, trouwerij, receptie, jubileum, diner, en nog veel meer! Overleg is wenselijk zodat hij zijn uitgebreide repertoire kan uitbreiden en/of afstemmen op de gelegenheid. Indien u naast een pianist ook een zangeres, dj of gehele band wenst is dit ook mogelijk. 

Gosse speelt in de stijlen Pop, Soul, R&B, en Funk en daarnaast neemt hij af en toe een uitstapje naar stijlen als Bossa-Nova, Latin, Jazz, Licht-Klassiek en Hip-Hop. Hij is geïnspireerd door artiesten, zoals Stevie Wonder en Michael Jackson, die thema's als positiviteit, liefde en verbondenheid duidelijk naar voren laten komen in hun werk. Het is voor hem dus zowel een eer als een missie om bij iedere gelegenheid een zo groot mogelijke bijdrage te mogen leveren in het 'samen' neerzetten van de optimale sfeer.  

De geluidsinstallatie wordt standaard door ons verzorgd en ook het transporteren van een akoestische piano of vleugel behoort tot de mogelijkheden. Hij is ook te boeken met (of zonder) zijn ombouw (shell) vleugel in combinatie met zijn professionele synthesizer, waar geweldig klinkende piano geluiden uitkomen! 

Indien u meer wilt weten neem dan gerust even contact op! 

Hopelijk tot ziens en horens!


 Enkele referenties/opdrachtgevers: 

4.-Bimhuis-kleur-c-Govert-Driessen-900x675
Dolhuys-museum-van-de-geest-Haarlem-47-Custom
CroppedImage700393-annemaxlogo-home700x440
domus-magnus-logo
Haarlem_Patronaat
novacollege_1
pianobar-maxim-3_1280x920_adaptiveResize
nes_amsterdam_hetgroenepaleis

 Enkele revieuws/ervaringen:

'Gosse was op onze bruiloft gekomen om piano te spelen en iedereen vond het super mooi, wij vooral! De muziek gaf een geweldige sfeer aan de bruiloft!  We zijn erg blij dat we Gosse als pianist hadden gevraagd!'

Tamar en Jordan Pignato

'Uitstekend entertainer
Pianoman heeft een breed repertoire wat zeer goed voldoet als achtergrond begeleiding voor een ontvangst. Niet overheersend en toch sfeermakend.' 

Robert van den Heuvel

E-mailen
Bellen
Info